Despre noi

Serviciile oferite de firma noastră la preţuri competitive:

  • Consiliere: Te ajutăm să alegi bateria auto potrivită autoturismului tău, în funcţie de dotările acestuia, de capacitatea cilindrică a motorului, de combustibilul folosit, de existenţa unor consumatori electrici ce nu fac parte din dotarea standard a autovehiculului, de regimul de exploatare şi, nu în ultimul rând, de bugetul disponibil.
  • Livrare: Îți livrăm bateria auto în cel mult 2 ore sau la ora dorită de tine, oriunde pe raza Municipiului Bucureşti şi a județului Ilfov (sau în 24/28 ore oriunde in țară, în funcție de localitatea de destinatie).
  • Verificare: îți verificăm instalaţia electrică a autoturismului cu tester autorizat (numai dacă se optează pentru montare).
  • Montare: la cererea ta, îți montăm bateria auto pe autoturism (numai pe raza Municipiului Bucureşti şi a județului Ilfov)
  • Garanţie: completăm și eliberăm pe loc certificatul de garanție (pana la 24 de luni, în funcție de marca și modelul de baterie auto achiziționată).

Deși poate părea greu de crezut, bateria auto este o componentă foarte importantă pentru un autovehicul, o componentă fără de care, în primul rând, un autotusim nu ar porni. La fel de importantă este și alegerea unei baterii auto care să fie potrivită ca dimensiuni pentru autoturismul tău și să furnizeze suficient curent pentru cerințele reale de consum ale acestuia.

Pentru că știm cât de important este timpul pentru tine, te ajutăm să nu-l pierzi, astfel: te ajutăm să identifici corect bateria potrivită autoturismului tău, o livrăm, o montăm dacă dorești, îți verificăm gratuit instalația electrica a autovehiculului, îți completăm certificatul de garanție pe loc și, la fel de important, îți oferim posibilitatea de a plăti fie cash, fie cu cardul (și în rate pentru carduri emise de Banca Transilvania), în locația aleasă de tine.

Sus